ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

19 700 Kč Elecro Spectrum Hybrid - UV lampa

04.07.2018 - Bazény, sauny, výřivky - Brno


Detail inzerátu

Spectrum Hybrid je novou generací pro úpravu bazénové vody za pomoci UV záření. Zajišťuje bezpečné prostředí v čisté vodě a zabíjí mikroorganismy, jako jsou jsou bakterie, viry, chloraminy a patogeny, které jsou přítomni ve vodě.

Název Hybrid vychází z použití 2 metod úpravy vody - klasického UV záření a technologie hydroxylových radikálů. Tyto jsou v podstatě molekulou vody s odstraněným atomem vodíku, což způsobuje, že molekula je vysoce těkavá a reaktivní. Výjimečná mobilita molekul, které vyplňují reakční komoru, vede ke zničení znečišťujících látek v jejich cestě. Jakmile hydroxylový radikál reaguje se znečišťující látkou, převede jej zpět na vodu. Spectrum Hybrid využívá podobnou technologii jako Quantum, ale s výrazně nižší účinností hydroxylových radikálů.

Aby byly jednotky Spectrum Hybrid připraveny pro rychlou instalaci do aktuální sestavy, jsou dodávány spolu s průtokovým spínačem a indikátorem životnosti lampy (životnost 9 000 hod.); nebo s digitálním ukazatelem životnosti lampy a inteligentním dávkovacím čerpadlem.

Další info získáte na mob. 724 130 323 nebo na stránkách http://www.elecro.cz

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.